• ГОРЕЩА ЛИНИЯ  02 / 905 - 5555 +380/322-465-075 Търсене
  • Вашите резултати от търсенето

    Важно: Прехвърляне на изплащането на отпуснати помощи при смяна на адрес

    Публикувано от България за Украйна На 12 октомври 2022 г
    0

    Ако имате отпусната еднократна помощ, но сте променили мястотопребиваването си, след това заявете писмено своето желание за промяна на начина на изплащане с помощта, като попълните заявление в свободен текст или по приложения примерен образец, в което да посочите нов адрес с пощенски клон или лична банкова сметка в българска банка. Заявлението може да бъде предоставено, както на място в ДСП, така и чрез лицензиран пощенски оператор или електронна поща на ДСП.

    Заявлението за промяна в начина на изплащане може да бъде предоставено в ДСП, на територията на която сте пребивавали или в ДСП, на територията на която сте се преместили.

    ——————————————————————————————————————-

    Ако сте подали заявление за плащане на едноразова парична помощ, но сте променили адреса на пътуването, вие трябва да подадете писмо за заявление за желание да промените начина на изплащане на парична помощ, напишете я в допълнителен вид или използвайки добавен образец на заявка, де е необходимо да посочите вашия нов адрес и пощенски отдел или вашия банковия сметка, открит в българската банка. Заявката може да бъде предоставена като в Дирекцията за социална помощ, както и чрез лицензиран пощенски оператор или да бъде изпратена на електронния адрес на Дирекцията за социална помощ.

    Заявката за пренаправление на паричната помощ може да бъде предоставена в Дирекцията за социална помощ като за потребителя на вашето предишно пътуване, така и за потребителя на вашето ново пътуване.

    Заявление 36 KB

    За повече информация: https://asp.government.bg/

    Сравнете обяви